Strippenkaart Authentic Personal Brand Coaching

Authentic personal branding is een nieuw organisch en holistisch personal branding concept van Hubert Rampersad dat momenteel wereldwijd furore maakt en zich internationaal razendsnel uitbreidt. Uw personal brand is uw belangrijkste bezit in het huidige online, virtuele en individuele tijdperk en dé manier om u van anderen te onderscheiden. Het is een strategie die toegepast wordt door succesvolle mensen zoals Barack Obama, Oprah Winfrey, Michael Jordan, Donald Trump, Richard Branson en Bill Gates. Daar waar traditionele personal branding concepten zich voornamelijk focussen op persoonlijke marketing en imagovorming leggen wij de nadruk op het creëren, communiceren en cultiveren van een betrouwbaar en authentiek beeld van uzelf dat in harmonie is met uw droom en werkelijke waarden, competenties, talenten en prestaties. Onze authentieke methode stijgt hierdoor ver boven de traditonele cosmetische branding aanpak uit dankzij een compleet holistisch geheel. We verwijzen hierbij naar  het hieraan gerelateerde branding boeken van Hubert Rampersad getiteld “Authentic Personal Branding: A new blueprint for building and aligning a powerful leadership brand’  en “Be The CEO of Your Life: The Ultimate Authentic Personal Branding Formula for Standing Out from the Crowd”   die in vele talen zijn vertaald. Klick hier voor zijn interview onlangs in BusinessWeek en hier in Fortune Magazine, alsmede hier voor zijn workshop aan de prestigieuze MIT Sloan in Amerika. De Nederlandse versie het US-boek heet “Personal branding; leiderschap vanuit authenticiteit” (Uitgeverij Quist, 2009).Nederlands PB book

 

 

 

 

 

 

Authentic Personal Brand Coachingstrippenkaart

Onze hieraan gerelateerde personal brand coaching systeem is bedoeld om u te coachen bij het ontwikkelen, implementeren en cultiveren van uw authentieke en gedenkwaardige personal brand. Dit systeem zal u helpen actief te groeien en uzelf te onderscheiden als een uitmuntende professional. Het coachingproces omvat 10 sessies van een uur waarbij u tevens wordt bijgestaan om uzelf te profileren via social media marketing (netwerken via onder meer Hyves/Twitter/Linkedin/Facebook).  U wordt hierbij ook geholpen om uw potentieel te ontsluiten en een betrouwbaar beeld van uzelf te ontwikkelen dat u wenst te projecteren bij alles wat u doet. Om u in dit proces effectief te begeleiden hebben we de online en face to face Authentic Personal Brand Coachingstrippenkaart ingevoerd. Deze strippenkaart biedt u de mogelijkheid om ons op afroep in te schakelen, waarbij u telkens gedurende een uur wordt bijgestaan in het ontwikkelen, implementeren en cultiveren van uw authentic brand.

Uw investering

Het vereist 10 strippen om door ons gecoacht te worden in het ontdekken, implementeren en effectief borgen je eigen Authentic Personal Brand. Uw investering in een opleidingstraject tot Certified Authentic Personal Brand Coach  bedraagt 19 strippen en voor een MBA in Personal Branding bedraagt dit 50 strippen. Uw investering in 1 uur online authentic personal brand coaching door Hubert Rampersad bedraagt  2 stripen. Uw investering in 1 uur face to face authentic personal brand coaching door zijn collega bedraagt  1 strip. Een strippenkaart van 10 strippen kost EUR 4000, excl. BTW.

Voor nadere informatie en bestelling: tpsi@live.com

Lof voor onze aanpak van de top-2 Harvard Business School Press gurus

Met Personal Branding, leiderschap vanuit Authenticiteit biedt Hubert Rampersad een handboek aan dat hard nodig is voor kenniswerkers. Hij toont ons allen hoe we ons eigen personal brand kunnen ontwikkelen – en minstens zo belangrijk – hoe dit brand overtuigend te communiceren naar de wereld… Ik hou van zijn focus op authenticiteit… Mijn verzoek aan u, de lezer, is – maak dit boek een deel van uw leven. Lees dit boek niet slechts voor zijn ‘interessante’ inhoud. Wees niet tevreden met slechts enkele ‘aha’ momenten. Maak het onderdeel van uw levensplanning – en uiteindelijk deel van uw leven! Wanneer u dit doet kunt u een meer geïntegreerde en succesvolle persoon worden – en uw organisatie beter in staat stellen u te helpen een positief verschil te maken in de wereld!’ – Uit het voorwoord door Marshall Goldsmith. Auteur van ‘What you got here won’t get you there’, een New York Times bestseller, Wall Street Journal #1 managementboek en de winnaar van de Harold Longman Award voor het beste managementboek van het jaar 2007 in Amerika. Zijn nieuwste boek “Succession: Are You Ready?” ,onlangs gepubliceerd door Harvard Business Press (2009) is inmiddels ook een Wall Street Journal bestseller. Hij is door de American Management Association erkend als een van de 50 grootste denkers en leiders die een invloed hebben gehad op het gebied van management gedurende de laatste 80 jaren.

Hubert Rampersad heeft gevoel voor het ontwikkelen van begrijpelijke concepten voor het analyseren van belangrijke zaken… Het door hem voorgestelde vier-fasenmodel biedt een expliciete manier om een gewenste externe identiteit in iets concreets en handelbaar te vormen. Het is een geweldige stap-voor-stap aanpak om uw brand expliciet te maken… De mentale modellen en hun bijbehorende onderzoeksvragen helpen u te onderkennen waar u vandaag de dag staat, zodat u kunt komen waar u morgen wenst te zijn… Dit boek biedt een architectuur om deze ideeën om te zetten in actie’. Uit het nawoord door Dave Ulrich, Professor of Business, University of Michigan, en partner van de RBL Group. Co-auteur van het bestselling boek ‘Leadership Brand’ (Harvard Business Press, 2007). Hij is als #1 management educator en goeroe geclassificeerd door Business Week, #2 binnen management denkers door Executive Excellence en door Forbes benoemd als een van de wereld’s top vijf business coaches

———————————————————————-

LinkedIn Logotwitter-volg

www.tps-international.com

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s